about
CREENSTONE staat al 25 jaar bekend om het maken van van jassen met kwaliteit, draagcomfort en vrouwelijkheid. Bij Creenstone staat kwaliteit en ambacht voorop. Elke jas wordt vanaf de tekentafel met de hand ontwikkeld van schets tot volledig prototype. Met een atelier vol vrouwen met kennis en liefde voor het vak, wordt er bij iedere jas kritisch gekeken of de vrouw zich er prachtig, maar ook heerlijk in voelt.

about

 

FOR WOMAN, MADE BY WOMAN

Creenstone zorgt voor een realistische balans tussen duurzaamheid, innovatie, comfort en tijdloze schoonheid. Pasvorm staat bij ons hoog in het vaandel. Al jaren doen we ons uiterste best om outerwear te ontwerpen voor ALLE vrouwen in ALLE maten.
about quality

about design

Dankzij Creenstone’s ongeëvenaarde ervaring zijn de met zorg gemaakte jassen niet alleen mooi, maar ook buitengewoon praktisch en duurzaam. Doordat we al jarenlang met de beste materialen en technieken werken, zijn de jassen altijd flatterend, comfortabel en behouden ze hun kwaliteit bij weer en wind.
De jassen worden ver- antwoord geproduceerd in eerlijke ateliers. Zo gebruiken wij waar mo- gelijk gerecyclede en gecertificeerde materia- len en zijn al onze jassen diervriendelijk.

‘‘LUXURY MUST BE COMFORTABLE, OTHERWISE IT IS NOT LUXURY’’

 

COCO CHANEL

 

about comfort